30 nov 2009

VICTÒRIA PASSADA PER AIGUA

Sant Esperit 3 - 2 Sant Martí Cerdanyola

Important victòria en un partit diluviant que permet als del St.Esperit aconseguir el segon lloc de la classificació i a un punt del líder.

Gran victòria en un partit molt difícil degut a la intensa i continuada pluja que va caure durant tot el mach. L'equip de Cerdanyola va començar marcant al primer quart d'hora de la primera part; i va saber aguantar el marcador fins a la segona part, on els de la Catedral van saber remuntar el marcador advers i emportar-se els tres punts, tres punts d'or.

D'altrabanda, l'equip del Roser de Cerdanyola va perdre davant de l'equip de Mollet, perdent d'aquesta manera la segona plaça del campionat, a mans ara de l'equip del st.Esperit.

El líder va saber fer el seu joc tot i jugar amb un jugador menys, i va guanyar per la mínima davant d'un dèbil Cardedeu (3-2).