6 oct 2009

DERROTA DEL CAMPIÓ EN LA PRIMERA JORNADA DE LLIGA

L'equip del Sant Esperit s'ha estrenat en aquesta Lliga 2009-10 amb una derrota davant el nou equip de Les Fonts i Can Parellada.

Els de la catedral estrenen equipació, pilota, rival... i derrota. No ha estat una bona tarda pels jugadors vermell i grocs, ja que tot i començar marcant, l'equip ha arribat a la mitja part amb un marcador advers de 1 a 3.
A la segona part, l'equip s'ha esforçat amb orgull i millor joc; i ha aconseguit capgirar el marcador, essent de 4 a 3. Però les forces i els ànims han anat minvant a mesura que transcorria la segona part, i l'equip de Les Fonts liderat pel dorsal 11 han acabat foradant fins a cinc vegades la portaria rival.

L'equip del St.Esperit, amb canvis aquest any, presentava un quadre inèdit amb el sr.Parcesissas de porter i una defensa composta pel Jose, l'Albert, l'Uri i el Xavi. Més amunt, el Borja, el Jordi i el Josep Mª capitanejaven l'equip. Cal destacar les absències del Marc, el Carles i el Xescu en el primer partit de la Lliga d'enguany.

Segons fonts confirmades, l'equip necessita més físic, més sortida de pilota i més control. “Queda molta Lliga i tot just estem agafant el ritme, que sempre costa al principi”, afirma Xavi. I continua dient: “Ens pensavem que guanyariem sense baixar de l'autocar com aquell qui diu. Hem d'aprendre que els partits es guanyen suant; ens hem refiat del rival i ho hem pagat car. I ells ens tenien molt ben estudiats. Hem de començar de nou aquest any també, aquest partit ens pot anar bé com a cura d'humilitat. Hem d'estar concentrats, i sobretot cuidar-nos i evitar les festes del cap de setmana”.

En els altres partits de la jornada només han guanyat els dos equips de Cerdanyola: el Roser i St.Martí.