26 oct 2009

L'EQUIP CONSOLIDA EL NOU CICLE

Sant Esperit 9 - 2 Mare de Déu del Carme (Mirasol)
Gran jornada pels interssos de l'equip de la Catedral de Terrassa, amb una contundent victòria davant d'un rival amb baixes i poc cohesionat. El líder no passa de l'empat.

El nou cicle de l'equip es consolida amb la segona victòria consecutiva, donant un pas important a la Lliga que permet enganxar-se en la zona alta de la classificació.

L'equip del Sant Esperit va saltar al terreny de joc amb el Marc Galí a la porteria; una defensa de tres, amb el Jose i el Marc Vives a les bandes i el Xavi al mig. Al centre del camp distribuia el joc el Borja; i a davant al dupla golejadora, formada pel Jm. Palet i el Jordi.

Els de la Catedral van mostrar en tot moment clara superioritat davant d'un equip que arribava amb baixes destacables. L'equip va fer una molt bona primera part on va estar molt sòlid en defensa, contundent a les bandes i creatiu al mig i a davant, creant un bon bloc que recordava al dels èxits passats; amb el permís dels absents Pol i Xescu.
I es va arribar a a la mitja part amb un resultat còmode: 5 a 1.

La segona part va estar més descontrolada, amb un migcamp més físic i menys tàctic; però l'equip groc i vermell va continuar tenint el control i l'olfacte golejador ben desperts. Cal destacar l'alt percentatge de xuts a porteria, i esperem que continuï així.

D'aquesta manera, aquesta jornada hi ha hagut un canvi de líder encara que només sigui per la diferència de gols, quedant la classificació de la següent manera:

St.Martí Cerdanyola.............. 7 punts
MDR Les Fonts....................... 7 punts
MDR Cerdanyola..................... 7 punts
Sant Esperit.......................... 6 punts
St.Pere d'Octavià................... 4 punts
MD Carme............................. 1 punt
St.Vicens de Mollet................. 1 punt
Sta.Maria Cardedeu................. 0 punts

No hay comentarios:

Publicar un comentario